Loading...
 • Primer AutofleX White 1 US Gallon - 3,7 Litri Utilizarea simpla si durabilitatea ridicata recomanda solutiile noastre pentru toate domeniile de utilizare. Vopsea Cauciucata este un cauciuc sintetic cu formula unica, extrem de versatil, cu aderenta foarte buna pe orice suprafata, care se usuca dupa aplicare in doar 15-20 minute. Poate fi usor îndepartata fara a distruge vopseaua. Ambalaj 3,7 litri ( 1US GALLON )
 • Primer AutofleX Black 1 US Gallon - 3,7 Litri Utilizarea simpla si durabilitatea ridicata recomanda solutiile noastre pentru toate domeniile de utilizare. Vopsea Cauciucata este un cauciuc sintetic cu formula unica, extrem de versatil, cu aderenta foarte buna pe orice suprafata, care se usuca dupa aplicare in doar 15-20 minute. Poate fi usor îndepartata fara a distruge vopseaua. Ambalaj 3,7 litri ( 1US GALLON )
 • Primer AutofleX Grey 1 US Gallon - 3,7 Litri Utilizarea simpla si durabilitatea ridicata recomanda solutiile noastre pentru toate domeniile de utilizare. Vopsea Cauciucata este un cauciuc sintetic cu formula unica, extrem de versatil, cu aderenta foarte buna pe orice suprafata, care se usuca dupa aplicare in doar 15-20 minute. Poate fi usor îndepartata fara a distruge vopseaua. Ambalaj 3,7 litri ( 1US GALLON )
 • Vopsea Cauciucata AutofleX Clear Utilizarea simpla si durabilitatea ridicata recomanda solutiile noastre pentru toate domeniile de utilizare. Vopsea Cauciucata Auto este un cauciuc sintetic cu formula unica, extrem de versatil, cu aderenta foarte buna pe orice suprafata, care se usuca dupa aplicare in doar 15-20 minute. Folie Auto Lichida Transparenta special creata pentru culori deosebite realizate cu ajutorul Perlelor / Pigmentilor pe care ii comercializam. Flexibilitatea sa este foarte mare chiar si în conditii extreme, la temperaturi intre -34 si 92 grade. Poate fi usor indepartata fara a distruge vopseaua. 1 US Gallon - 3,7 Litri
 • Vopsea Cauciucata AutofleX Black Utilizarea simpla si durabilitatea ridicata recomanda solutiile noastre pentru toate domeniile de utilizare. Vopsea Cauciucata Auto este un cauciuc sintetic cu formula unica, extrem de versatil, cu aderenta foarte buna pe orice suprafata, care se usuca dupa aplicare in doar 15-20 minute. Folie Auto Lichida Transparenta special creata pentru culori deosebite realizate cu ajutorul Perlelor / Pigmentilor pe care ii comercializam. Flexibilitatea sa este foarte mare chiar si în conditii extreme, la temperaturi intre -34 si 92 grade. Poate fi usor indepartata fara a distruge vopseaua. 1 US Gallon - 3,7 Litri
 • Vopsea Cauciucata AutofleX White Utilizarea simpla si durabilitatea ridicata recomanda solutiile noastre pentru toate domeniile de utilizare. Vopsea Cauciucata Auto este un cauciuc sintetic cu formula unica, extrem de versatil, cu aderenta foarte buna pe orice suprafata, care se usuca dupa aplicare in doar 15-20 minute. Folie Auto Lichida Transparenta special creata pentru culori deosebite realizate cu ajutorul Perlelor / Pigmentilor pe care ii comercializam. Flexibilitatea sa este foarte mare chiar si în conditii extreme, la temperaturi intre -34 si 92 grade. Poate fi usor indepartata fara a distruge vopseaua. 1 US Gallon - 3,7 Litri
 • PERLE HOLOGRAFIC FOREST GREEN FLAKES 102. Un Plic contine 25 gr. Dipshop Romania propune 50 gr pentru un Gallon de Vopsea Cauciucata Auto / Folie Auto Lichida si 25 gr pentru 1- 1 1/2  de Liant de Vopsea Auto. Marimea particulelor este de 0.008 microni, se amesteca in liant auto, lac, plastidip. PERLE HOLOGRAFIC FOREST GREEN FLAKES 102. Se pot combina cu alte perle sau amesteca in alte vopsele.
 • PERLE HOLOGRAFIC FOREST GREEN MICRO FLAKES 103. Un Plic contine 25 gr. Dipshop Romania propune 50 gr pentru un Gallon de Vopsea Cauciucata Auto / Folie Auto Lichida si 25 gr pentru 1- 1 1/2  de Liant de Vopsea Auto. Marimea particulelor este de 0.004 microni, se amesteca in liant auto, lac, plastidip. PERLE HOLOGRAFIC FOREST GREEN MICRO FLAKES 103. Se pot combina cu alte perle sau amesteca in alte vopsele.
 • PERLE HOLOGRAFIC BLUE MICRO FLAKES 105. Un Plic contine 25 gr. Dipshop Romania propune 50 gr pentru un Gallon de Vopsea Cauciucata Auto / Folie Auto Lichida si 25 gr pentru 1- 1 1/2  de Liant de Vopsea Auto. Marimea particulelor este de 0.004 microni, se amesteca in liant auto, lac, plastidip. PERLE HOLOGRAFIC BLUE MICRO FLAKES 105. Se pot combina cu alte perle sau amesteca in alte vopsele.
 • PERLE HOLOGRAFIC BLUE FLAKES 104. Un Plic contine 25 gr. Dipshop Romania propune 50 gr pentru un Gallon de Vopsea Cauciucata Auto / Folie Auto Lichida si 25 gr pentru 1- 1 1/2  de Liant de Vopsea Auto. Marimea particulelor este de 0.008 microni, se amesteca in liant auto, lac, plastidip. PERLE HOLOGRAFIC BLUE FLAKES 104. Se pot combina cu alte perle sau amesteca in alte vopsele.
 • PERLE HOLOGRAFIC PURPLE FLAKES 106. Un Plic contine 25 gr. Dipshop Romania propune 50 gr pentru un Gallon de Vopsea Cauciucata Auto / Folie Auto Lichida si 25 gr pentru 1- 1 1/2  de Liant de Vopsea Auto. Marimea particulelor este de 0.008 microni, se amesteca in liant auto, lac, plastidip. PERLE HOLOGRAFIC PURPLE FLAKES 106. Se pot combina cu alte perle sau amesteca in alte vopsele.
 • PERLE HOLOGRAFIC PURPLE MICRO FLAKES 107. Un Plic contine 25 gr. Dipshop Romania propune 50 gr pentru un Gallon de Vopsea Cauciucata Auto / Folie Auto Lichida si 25 gr pentru 1- 1 1/2  de Liant de Vopsea Auto. Marimea particulelor este de 0.004 microni, se amesteca in liant auto, lac, plastidip. PERLE HOLOGRAFIC PURPLE MICRO FLAKES 107. Se pot combina cu alte perle sau amesteca in alte vopsele.